Skip to main content
Datum
03/11/2024

Aanvang
15:00 uur
Inloop vanaf
14:30 uur

Toegang
€ 7,50 | via de QR-code kunt u tickets bestellen

Meer info
N.v.t.

Reuring in Concert 6 | Annamare and Friends

Op 3 november word je aan de hand van deze muzikanten meegenomen op een reis door de folkmuziek.

Een heerlijke zondagmiddag in het Kleine Kerkje Buurse: luistermuziek met AnnAmare (Annemieke Wassink) and Friends, Arjan Klinge en Tommy Bellers. Hun liedjes gaan over het proces van mens-zijn – over het leven. Semi-akoestische klanken van melancholie, hoop en verlangen.

Annemieke, Arjan en Tommy hebben ieder muziek al vanaf jongs af aan meegekregen. Annemieke heeft haar microfoon-angst overwonnen en de passie ontdekt voor het schrijven van eigen liedjes. Ze stromen gewoon uit haar vingers. Om zichzelf te begeleiden bespeelt ze de guitarlele (een combinatie van gitaar en ukelele). Arjan speelt gitaar en maakt sinds kort zijn droom waar door eigen nummers te schrijven. Waar hij natuurlijk enkele van laat horen. Tommy is een muzikale duizendpoot met conservatoriumachtergrond. Hij heeft het producergedeelte op zich genomen en is vandaag op de voorgrond als toetsenist.

Dit is hun eerste echte officiële optreden en de liedjes wachten met smart om gehoord te worden.
Een voorproefje is te beluisteren via deze link: Waterdrop by AnnAmare ft Arjan (@arjanklinge ) (youtube.com)

Hoksebargse Reuring organiseert regelmatig intieme concerten op bijzondere locaties. Dit is er weer één die straks met een strik om in je fotoalbum kan: een mooie combinatie van goede muziek, bevlogen muzikanten en een prachtige locatie – het Kleine Kerkje Buurse. En we zouden Reuring niet zijn, als we niet met een kleine verrassing kwamen!

|powered by Hoksebargse Reuring