Mogelijkheden in het Kleine kerkje


Unieke trouwlocatie & bijzondere evenementen

Verscholen tussen bijzondere natuurgebieden aan de rand van Twente ligt het pitoreske dorpje Buurse. Sinds de ijzertijd zijn deze oude gronden bewoond en in 1857 hebben de Buursenaren hier eigenhandig leem gebakken om de kerk mee te bouwen. Na meer dan 150 jaar gediend te hebben als Hervormde kerk is het gebouw sinds 2016 overgedragen aan de Stichting Kerkelijk Cultureel Erfgoed Buurse. Deze stichting zet zich in om deze speciale plek voort te laten bestaan voor de komende generaties.

Het kerkje met aangrenzende tuin leent zich uitstekend als trouwlocatie. Maar ook voor uitvaarten, muziekevenementen, lezingen en vieringen.

Trouwlocatie

De bijzonder brede indeling van de kerk zorgt voor een intieme beleving en is qua formaat uitermate geschikt als trouwlocatie.

De gebrandschilderde ramen zorgen voor een kleurrijke en romantische lichtinval. De tuin van het kerkje leent zich uitermate goed voor het heffen van een glas of het aansnijden van de taart.

Concerten

Door de akkoestiek van de kerk is het ook een mooie plek voor muziekuitvoeringen en lezingen. De kerk is voorzien van een orgel en de opstellingen van banken en stoelen is flexibel. 

Vieringen

De van oudsher Hervormde kerk kan natuurlijk ook voor oecumenische diensten, vieringen of uitvaarten gebruikt worden. 

Evenementen

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

© 2020 Stichting Kerkelijk Erfgoed Buurse