Agenda

Flamenco gitaar en mediterrane poëzie; een prachtige combinatie

Flamenco gitarist Hans Martin en dichter Margót Veldhuizen geven zondag 29 augustus een concert in het Kleine Kerkje in Buurse.

Het geluid van de flamenco gitaar is zeer sfeervol. Hans speelt virtuoos en voor je het weet droom je er op weg naar het warme Spaanse zuiden.

Margót Veldhuizen is geboren in Enschede en was van 2017 tot 2019 stadsdichter van Enschede. Zij heeft een huis op Sardinië waar haar man vandaan komt. Veel van haar gedichten gaan over haar ervaringen en indrukken op dat eiland. Het landschap daar heeft de geur en kleur van Andalusië!

De mediterrane gedichten van Margót en de flamenco muziek van Hans Martin versterken elkaar in grote mate. Zij  hebben samen al eerder twee concerten gegeven.

Zondag 29 augustus 2021
Inloop vanaf 16.00 uur. Het concert begint om 16.30 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur.

De entree is op basis van vrije gift, wordt zeer op prijs gesteld voor het behoud van het kerkje.

Arrivederci of Hasta la Vista!!

Volg ons op Facebook!

Je wilt een bezoek aan ons brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken: 

1. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl 

2. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app: 

  1. testbewijs
  2. vaccinatiebewijs
  3. herstelbewijs 

3. Bezoek 

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. 

Meer informatie 

Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen 

© 2020 Stichting Kerkelijk Erfgoed Buurse