Skip to main content

Groepsmatrix met Ellen & Claudy

Een moment waarin je je weer helemaal verbind met jezelf, waarin je ontspanning en zelfliefde ervaart. Een moment om alles los te laten wat jou nu nog tegenhoud & blokkeert?

Dan hebben wij, Ellen & Claudy DE oplossing!

Op zaterdagochtend 7 oktober om 10:00 uur geven wij een groepsmatrix, op een geweldige locatie namelijk: In het Kleine Kerkje in Buurse.
Deze ochtend staat in het teken van LOSLATEN!

Alles loslaten wat jou niet meer dient waardoor jij zelf jouw harde schijf waar alle gebeurtenissen en ervaringen liggen opgeslagen, opschoont zodat er letterlijk ruimte ontstaat voor dat wat je WEL wilt!
Natuurlijk is loslaten voor iedereen anders. Voor de een is het loslaten van (oud) verdriet of een overtuiging die jou beperkt en voor de ander is dat loslaten van bepaalde gedragingen en/of lichamelijke klachten waar je al lang mee loopt waar je graag vanaf wilt.
Alles is mogelijk en ook alles is goed!
Tijdens deze ochtend ga jij samen met ons en de andere deelnemers (max 8) aan de slag met ieder zijn of haar eigen thema/klacht.
Het mooie van deze groepsmatrix is, je werkt aan jezelf, je heelt jezelf op diep onderbewustzijnsniveau, maar helpt tegelijkertijd ook een ander hier mee en die ander ondersteunt jou ook in jouw proces.
Doordat we allemaal met elkaar in verbinding staan kan het maar zo zijn dat jij of jouw systeem aan gaat op een thema van 1 van de andere deelneemsters. Jij gaat dan ook automatisch mee in deze verandering. Zo kan het zijn dat je op deze avond aan meerdere thema’s tegelijk werkt.
Doordat we tijdens de sessie op alle niveaus werken, op zowel fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel als op de onbewuste niveaus, zijn de sessies erg krachtig en diepgaand.
Tijdens de sessies kijken we naar hoe wil jij je WEL voelt, wie wil jij WEL zijn en kijken we samen wat jouw bestelling word voor deze ochtend.

Wat kun je deze ochtend verwachten
:
  • voorafgaand krijg je een intake formulier met een aantal kort vragen, mbt jouw thema waar je aan wilt werken, die je mag beantwoorden.
  • Welkom met koffie/thee/water & wat lekkers
  • Korte, verbindingsoefening om zo de verbinding met elkaar en met het veld, de matrix te creëeren waarin we werken.
  • Thema’s worden kort besproken.
  • Bestellingen formuleren
  • Starten met de sessie. Tijdens de sessie begeleiden wij jou met onze stem en passende muziek.
  • De sessie word gezamenlijk afgesloten.
Je gaat naar huis met nieuwe energie, tips en trucs zodat jij je thuis kunt blijven verbinden met jouw bestelling.

Wie zijn wij? 
Claudy Elink Schuurman en Ellen Exterkate en zijn allebei gecertificeerd Touch of Matrix Therapeut met een eigen praktijk. Claudy heeft haar Touch of Matrix praktijk in Haaksbergen en Ellen haar Loopbaan en Persoonlijk Coach Praktijk in Bentelo.
Naast de specialisatie in GroepsMatrixen aan particulieren en bedrijven geven wij ook individuele & gezinsbehandelingen. Kijk voor meer informatie op https://puurclau.nl/
Zien wij jou op zaterdag 7 oktober?
De kosten van deze ochtend zijn maar € 99,- en je kunt je opgeven door op de onderstaande link te klikken.
Graag tot 7 oktober!