Skip to main content

NaoberMuziek | Shorts ’n Blues

Vanaf de middelbare school spelen de 5 leden van Shorts ’n Blues rock en bluesmuziek die ouder is dan zijzelf. Van Fleetwood Mac tot King Harvest, van alles komt voorbij. Wonend in verschillende delen van het land, komen ze in Haaksbergen weer bij elkaar om een nostalgische setlist te laten horen. Ga genieten van de gitaarklanken, zwoele toetsen en meerstemmige zang.

Mirko Hartgerink – gitaar, zang
Bas Jansen – drums, zang
Bram Wiggers – gitaar
Steven Vogt – toetsen
Ruud Wiggers – multifunctioneel

Tijdschema
1e optreden – 12:00 uur
2e optreden – 13:00 uur
3e optreden – 14:00 uur

De optredens worden globaal tussen 12:00 en 18:00 uur op verrassende locaties kriskras door de gehele gemeente georganiseerd. We verheugen ons er nu al op dat vele enthousiaste muziekliefhebbers ‘en masse’ op de fiets stappen om samen met ons een prachtige en bijzondere muzikale middag te beleven.

NoaberMuziek wordt georganiseerd door een enthousiast team. De groep wordt gevormd door zeven bevlogen vrijwilligers. Alle teamleden leveren, ieder vanuit zijn of haar eigen expertise een bijdrage. Lees hier meer over het projectteam.

Weet je dat je ook vriend kunt worden? Als NoasteNoaber help je om het festival in stand te houden. Voor € 25.00 per jaar ben je vriend.
Wat jij er voor terug krijgt?
Een heel speciaal – VIP – huiskamerconcert, alleen voor onze NoasteNoabers. In een intieme setting op een bijzondere locatie.
Iedere nieuwe VRIEND krijgt 1 toegangsbewijs voor dit unieke evenement.